facebook picasa

ULUKILIHA EKSPERT, LAMBALIHA PARIM SÕBER KONTAKTNUMBER +372 508 6761

Lihamees catering: puhas loodus ja kvaliteetne tooraine

Kõigepealt, ja see on tõesti kõige tähtsam, – me valmistame toitu, mida ise sööme ja väga armastame. Mahlased lambalihast kotletid, krõbedad ulukilihapelmeenid, BBQ-ahjus küpsenud koot ja triibuliha, salajase retsepti järgi valminud šašlõkk ja BBQ-kaste. Need on aastatega saanud armsaks meile endile, aga ka paljudele hää toidu sõpradele, keda meil on olnud au kostitada. Oma toiduga tahamegi teha kummarduse sulle, armas hää toidu sõber, kes sa hindad puhtaid maitseid ja pead üle kõige lugu kohalikust toorainest. Sa oled meie inimene! 

Teiseks (ja see on ka väga-väga tähtis!) – kasutame alati hoolikalt valitud toorainet. Meie lambaliha tuleb Kihnust, ulukiliha kohalikelt jahimeestele, isegi šašlõkiliha marinaadi ürdid on Eesti metsast-aiast korjatud. Kurk-tomat-kardulas on pärit muhedatelt talumeestelt, kellega aastaid oleme koostööd teinud, ja BBQ-kastmegi keerame ise kokku.

Kolmandaks, meie valikus on palju muudki kui hää liha. Kuigi jah, Lihamees on liha parim sõber, siis meil on ka terve rida soolaseid ja magusaid väikseid näljakustutajaid, silmapaistvad koogid ja suussulavad makroonid, mille üle väga uhked oleme. Kõik läbiproovitud ja heakskiidetud kraam.

Niisiis, kui sa armastad hääd toitu ja soovid, et sinu laud oleks parimaga kaetud, siis kirjuta! Ja pole tähtis, kas teid on kuus või kuuskümmend, kas pidu toimub järve kaldal või mõisahoovis, koduaias või golfiväljakul, kõht saab kõigil hää ja paremaga täidetud!

Lihamees toitlustus

Lihamees toitlustus



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga