Ainulaadsed koolitused jahimeestele
Mida maitsvat saab valmistada ulukilihast? Kuidas kütitud loomaga metsast alates hästi käituda? Ja kuidas tükeldada rümpa ilma kirvest kasutamata? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saab vastuse meie ulukiliha koolitusel, mis disainitud spetsiaalselt jahiseltsidele.
Koolitus koosneb kolmest osast:
- räägime ulukilihast üldisemalt, selle käitlemisest ja omadustest;
- võtame lihalõikuse samm-sammult läbi nii teoorias kui praktikas;
- valmistame koos ulukist mõnusa roa.
Neljas osa on ka – see on see kõige magusam – äsjavalmistatud toidu mekkimine!
Koolituselt saab kaasa järgmised oskused:
- Teadmise, et liha kvaliteet algab metsast – kütist: kuidas kütitud uluk algselt töödeldakse, kui ruttu maha jahutatakse
- Esmase oskuse rümba (lihakeha) tükeldamisest ja selle eriosadest
- Teadmise, et rümp ei ole vaid tükike fileed ja üks suur ports hakkliha. Tavapärane käitumine on, et jahimees lõikab rümbast filee ära ja ülejäänud lihast laseb valmistada hakkliha. Tegelikult saab ka erinevatest lihatükkidest väga maitsvaid toite valmistada
- Oskuse rümpa tükeldada kirvest kasutamata
- Tedamise, et vorsti valmistamine ei olegi „ tuumateadus“ vaid väga lihtne on seda ise teha. Selleks ei ole vaja uut lihatööstust ehitada.
- Elementaarsed hügieenireeglid
Küsi meilt lisainfot! Kirjuta kaido@lihamees.ee või helista 508 6761!
Lisa kommentaar