facebook picasa

ULUKILIHA EKSPERT, LAMBALIHA PARIM SÕBER KONTAKTNUMBER +372 508 6761

Kui sul on jahimehest sõber või oled ise osav kütt, siis siin on sulle üks lihtne retsept. Metssealihast šašlõkk valmib vähese vaevaga ja on igati proovimist väärt. Vaja läheb: 1 kg metssealiha (kõige parem šašlõkiliha on kaelakarbonaad) 4 sibulat Maitseks: mett, sinepit, majoneesi, soola ja pipart Lõika liha parajalt pirakateks tükkideks (umbes 50g tükk), lisa maitse järgi soola-pipart, mett ,sinepit ja majoneesi. Sega lihatükid kastmega läbi ja lase neil seista ~12h külmikus. Seejärel varrasta ja küpseta grillil. Šašlõkki võib süüa otse ...

Loe edasi
oktoober 13, 2018

Lambalihaga sõbraks

Tahaks sinuga, armas sõber, rääkida lambalihast. Sest lambaliha on hää! Meie lambaliha tuleb enamasti Kihnu saarelt, kus loomad on saanud vabalt ringi liikuda ning hinganud sisse puhtamast puhast saareõhku. Ei ole sel ei “kasukamaitset” ega ole see ka liialt rasvane. Samas tuleb ikka ette inimesi, kes lambaliha pelgavad – on see ju lihatoodetest kõige tagasihoidlikumalt eestlase toidulaul esindatud ja paljudel puudub üleüldse kokkupuude lambalihaga. Või kui, siis on see kokkupuude olnud pigem kehvapoolne. Siiski on meil lambalihaga oma ajalugu: 1939. aastal sõi ...

Loe edasi