facebook picasa

ULUKILIHA EKSPERT, LAMBALIHA PARIM SÕBER KONTAKTNUMBER +372 508 6761

Lihamees Pärnus Grillfestil

Grillfestiks valmis

7.-8. juunil leiad meid Pärnust Vallikääru aasalt, kus toimub iga-aastane Hea Toidu Festival – Grillfest. Asume pealava vahetus naabruses, Saku rekka kõrval. Kui sildilt loeb Lihameesja veinileti ääres on kirjas Sangre de Toro, siis see ongi õige paik, kus maha istuda ja end hea-paremaga kostitada lasta.

Menüü on meil seekord eriti muhe!

Kõigi aegade lemmik-palad: pikalt küpsenud mahlane BBQ liha, krõbe grillribi, salajase retsepti järgi valminud šašlõkk, maitsvad ulukilihakotletid ja lambapada. Ja nagu alati on meil värskelt soolatud kurki, parim grillikaste, mõnusad pisikesed kartulid ja kodune praekapsas kõige selle kõrvale pakkuda. 

On ka uudiseid! Katsetame, kuidas publikule maitsevad frititud ulukilihast pelmeenid.

Magusa poolelt pakume Portugalist tuule tiibadesse saanud koogikesi pasteis de natasid. Lauré kohvikus valminud pavlovaid ja erinevaid makroone.

Klassikalised pasteis de nata’d

Värsked kartulid ja kodune praekapsas

Grillfesti “veteranid”Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga