facebook picasa

ULUKILIHA EKSPERT, LAMBALIHA PARIM SÕBER KONTAKTNUMBER +372 508 6761

Grillfesti veinisoovitused

Lambapada? Jaa! Ulukilihast kotletid? Muidugi! BBQ-liha? No ei suuda vastu panna!

Meie Grillfesti menüü on muheda olemise, aga samas kange karakteriga. Küsisime Balmerki veinispetsialistilt Kirsika Vokseppalt, mida tema nende iseloomuga söökide kõrvale joogiks pakuks.

Kuna lambapada on parajalt isepäine roog, eriti meie oma, sest meie lambaliha tuleb Kihnu saarelt, siis vajab see ka tugevat kaaslast veini näol. Kirsika soovitab Torres Altos Ibericos Crianza’t mis on piisavalt tummine aga samas siidine – sügava rubiinpunase värviga veinil on soe ja isuäratav aroom, mil peen tammevanilje nüanss juures. Lambaga ideaalne “tantsupartner”!

Ulukiliha kotlette võiks proovida aga hoopis kergema, suvisema veiniga – nagu näiteks Torres Vina Esmeralda Rose’ga. Värske ja tsitruseline vein annab just selle muheda lisanüansi, mida soojalt suvepäevalt ootaks.

BBQ-liha kõrvale pakub Kirsika aga klassikalist Torres Sangre de Toro’t ehk “Härja verd”. Sel, 6 kuud tammevaadis laagerdunud ja üle maailma armastatud veinil on piisavalt temperamenti, et BBQ-lihale vääriline kaaslane olla.

Kõik need veinid leiad meie juurest Sangre de Toro letist. Sest hää toit maitseb veel paremini hää veiniga. Mõlemat tuleb aga mõõdutundega tarbida, et oleks pärast ruumi ka magustoidule ja teistele muhedatele emotsioonidele.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga