facebook picasa

ULUKILIHA EKSPERT, LAMBALIHA PARIM SÕBER KONTAKTNUMBER +372 508 6761

Lihamees Haapsalus jahimeeste kokkutulekul

Lihamehel on suur rõõm esmakordselt osa võtta jahimeeste seltsi üle-Eestilisest kokkutulekust. Vaimustus on siiras, sest kes siis veel kui jahimehed oskavad lugu pidada puhtast loodusest ja kvaliteetsest toorainest. Ja sedasama usku on ka Lihamees! Kui kõhtu täita, siis ikka kõikse hää ja paremaga, mida loodusel pakkuda on!

Meie menüü on jahimeestele vääriliselt mitmekülgne – on ulukilihast pelmeene, põdalihakotlette, grillribi ja BBQ-liha. Parimat kohvi ja magusat niisamuti.

Lisaks erinevatele jahiseltsidele on Haapsalus, Kiltsi lennuväljal toimuval kokkutulekul kohal ka kaitseliit ning naiskodukaitsjad, kes korraldavad erinevaid töötubasid. Puusad panevad nõksuma ansambel Karavan, Terminaator ja Lauri Saatpalu. Ja muidugi tahaks veel kord mainida, et söök saab seekordsel kokkutulekul olema eriti muhe!!

Jahimeeste seltsi kokkutulek leiab aset 12.-14. juulil Kiltsi lennuväljal. Kohtume Lihamehe telgi ees!

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga